maanantai 22. huhtikuuta 2013

Ja taas tokoillaan

Aloitettiin Elmon tokotreeneillä, tänään ohjelmistossa oli seuraamisen käännökset, ruutu ja paikallaolo.

Seuraamisen käännökset osoittautuivat erittäin haastellisiksi. Niitä ei tehty siis liikkeestä vaan perusasennosta paikallaan. Käännös oikeaan onnistu vielä vallan mainiosti mutta että vasemmalle. Ei, Elmo ei voinut yhtään käsittää. Namilla ohjaten pylly ei liikahtanutkaan maasta vaan yritti nenällä vaan seurata namia ja koira meni vaan tuhannelle mutkalle mutta ei liikahtanut paikaltaan mihinkään. Joo, sanomattakin selvää että tätä sietää harjoitella ja paljon.

Ruutu on Elmolle helppo. Sitä on tehty kosketusalustan kans. Sinne se juoksee suoraan alustalle ja voin antaa sille pysähtymiskäskynkin niin ettei se lähde sieltä mihinkään hiippailemaan. Harmi, että ruutu tulee vasta voittajaluokassa, se liikkeistä on varmaan pisimmällä :D

Paikallaoloa tehtiin pienessä ringissä, niin että isojen koirien hännänpäät osu melkeen toisiinsa. Hyvin pysy. Hieno Emppa!

Manulla oli palkattomuustreenit. Tosin meidän kohdalla otettiin pelkkä seuraaminen superpalkalla, koska koe oli toissapäivänä. Oli kyllä niin surkeeta haahuilua, ettei mitään järkeä. Manu oli ihan pihalla. Ei ollut varmaan vielä ehtinyt nollata päätä kokeen jälkeen, tai sitten muuten vaan poti vielä koeväsymystä mutta olihan se, ihan laadutonta.

Lopuksi otettiin vielä seuraamista peruuttamalla. Siihen rupesi Manun into onneksi löytymään. Olihan Manu vähän ihmeissään kun lähdettiinkin taaksepäin, mutta kyllä sieltä tuli sitten hyviäkin peruutuspätkiä kun hoksasi mikä on homman nimi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti