maanantai 15. huhtikuuta 2013

Ja taas tokoillaan

Ja se on sitten koirien tokopäivä. Ja Manun viimeiset treenit ennen ensimmäistä koetta. Molempien koirien treeneissä tehtiin juoksuseuraamista. No, juokseehan ne, varsinkin Elmo :D

Elmolla oli myös noutoharjoituksia. Mehän ollaankin Elmon kanssa keskitytty nyt pelkästään kapulan pito harjoituksiin. Ne onkin sujunut oikein mukavasti. Elmo istuu jo hienosti kapulan kans liikauttamatta ollenkaan kapulaa ja luovuttaakin kapulan vasta käskystä vaikka pidän siitä kiinni hetken ennen irrotuskäskyä. Siirryttiin sitten kokeilemaan pitoa jo ihan perusasennostakin. Onnistuuhan sekin. Itekseen otin pari vauhtinoutoa niin että kapulaa tuodessa suoraan vapautus palkalle. Paikallaoloa otettiin ruokakuppihäiriöllä. Jenni-kouluttaja härnäsi koiria aika lähellä ja potki ruokakuppia koirien ohi. Mitäpä tekee pikku spanieli, pakkohan sen oli käydä kerran kokeilemassa, että ihanko oikeesti sieltä sais ruokaa. Mutta palautettiin se takas rivistöön ja sen jälkeen pääsinkin sitä paljon palkkailemaan kun pysy niin hienosti.

Koska tämä mun blogin päivittäminen laahaa niin pahasti perässä, en kuolemaksenikaan muista mitä Manun kans tehtiin. Ehkä suurin keskittyminen mulla meni muutenki koetta panikoidessa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti