lauantai 20. heinäkuuta 2013

Elmo missikisoissa Kurikassa

Kuukauden näyttely"tauon" jälkeen Elmolla näyttely Kurikassa. Tauolta se tuntuu kun tossa keväällä oli niin paljon näyttelyitä. Tuomarina oli enkuille uus tuttavuus Viveca Lahokoski (kerran aiemmin arvostellut enkut). Elmo liikkui taas hyvin. Kommenttia tulikin tuomarilta josko juoksuttaisin sitä ilman namia, kun se liikkuu muutenkin niin hyvin, niin josko se ei kyttäilis mua. No kyttäileehän se, ja sillon varsinki sen etujalat mun mielestä menee vähän holtittomiks, mutta tein niinkuin tuomari sanoi ja liikkuhan se kyllä vallan reippaasti ilmankin. Mittas kaikki urokset, Elmon kohdalle sai 55cm. Minen kyllä usko että se niin iso olis. Pitääkin melkeen jossain agikisoissa käyä se huvikseen mittaamassa kun vaan muistais.

Tuloksena KÄY ERI/1

"Kookas, vahva uros, jolle toivoisin enemmän pituutta runkoon. Hieman holvautunut kallo-osa. Hyvät täyteläiset huulet. Kaulassa saisi olla enemmän pituutta ja lapa viistompi. Hyvä kiinteä selkä. Hyvä hännän kiinnitys. Vahva luusto. Liikkuu erinomaisen voimakkaalla takapotkulla mutta kinner saisi olla vakaampi. Hyvä jousto ja ulottuvuus etuliikkeessä. Etujalat saisivat olla suora-asentoisemmat."

Perusteli SA:n antamattomuutta tuolla pään muodolla ja etujalkojen liikkeellä. Jotta näin tällä kertaa. Tutki ja juoksutti kyllä erittäin perusteellisesti.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti