tiistai 18. kesäkuuta 2013

Manu tokokokeessa

Manun toinen tokokoe. Koe oli noutajien järjestämä iltakoe ja tuomarina oli Allan Aula. Jostain syystä Manu oli ihan liekeissä kokeessa, joka ei toki mua haitannu ollenkaan. Se oli niin into pinkeenä, että kyllä mua kovasti hymyilytti :)

Se näkyi kyllä pisteissäkin, 194p ALO1, KP ja sijoitus 1/11 eli luokkavoitto! Hyvä Manu!

Luoksepäästävyys 10
Jostain syystä pylly malttoi pysyä sievästi istumassa ja iloisena tervehdys tuomarille, joten ansaitut pisteet.

Paikallaolo 10
Hyvä maahanmeno, ei vilkuilua. Vähän inisi, liekö vähän ylivireessä, josta mun mielestä ois kuulunu piste vähentää, mutta jostain syystä tuomari ei sitä tehnyt. Liekö kuuli tai tiedosti kuka koira oli kyseessä. Näin tällä kertaa.

Seuraaminen kytkettynä 9½
Tuskin edes kovin montaa kertaa Manu on treeneissäkään tehnyt näin hyvää seuraamista. Alussa vähän katteli ympärilleen ja pikkusen paikka hajos mutta muutaman metrin jälkeen tuli joku oivallus, "ai niin, tää on tää juttu" ja sen jälkeen seuras hyvässä kontaktissa, ja hyvällä paikalla tiiviisti, ei edistämistä ja täyskäännöksetkin oikein hyvät.

Seuraaminen taluttimetta 10
Jos mahdollista niin vielä parempaa ku hihnaseuraaminen. Alusta asti loistavaa seuraamista. Edellisen kopio ilman alun haahuilua. Liikkeitä oli sotkettu sen verran, että seuraamiset ei ollu peräkkäin. Ansaitut pisteet mun mielestä.

Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 10
Hyvä maahanmeno ja hyvä perusasento. Tiivis seuraaminen. Mitäpä tuota enempää kommentoimaan.

Luoksetulo 9
Tässä ansaittu pistevähennys siitä että tällä kertaa Manun perusasento oli koiran mielessä etuviistossa vinossa puolen metrin päästä minusta. Muuten hyvä. :D

Seuraaminen seisomisen yhteydessä 10
Tätä rupes hieman ennakoimaan, rupes pikkusen hiastaan ennen liikkurin käskyä, mutta koska käsky tuli samalla hetkellä niin saatiin vielä pelastettua tilanne.

Estehyppy 9
Hyppäs hyvin, pysähty hyvin. Hieman vino perusasento josta pistevähennys

Kokonaisvaikutus 10
Tuomarin sanoin, "Huomaatko kuinka koira hymyilee sulle koko ajan. Koko ajan sillä heiluu häntä. Iloista työskentelyä".

Manu on vaan niiin <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti