sunnuntai 16. kesäkuuta 2013

Elmo Pietarsaaressa näyttelyssä

Kuukauden tauon jälkeen Elmo taas näyttelykehään. Nyt olin edellisellä viikolla ottanut ihan asiaksi saada kehässä liikettä paremmaksi. Harva se ilta ollaan suhattu meidän parkkipaikkaa eestaas näyttelyremmin ja namien kans. Naapurit saattanut pitää jonkinsortin hulluna. Menomatkalla oli hieman ongelmia auton kanssa, se kun rupes oikuttelemaan. Hieman jännitti että noinkohan pääsen perille edes vaiko pitääkö ruveta miettimään mahdollisia paluukyytejä. Perille kuitenkin päästiin ja ihan aikataulussa.

Elmo esiintyi tällä kertaa ihan kauheen hienosti. Liike oli vallan mainiota ja sillä irtosikin KÄY ERI/1 SA ROP SERT!! Minä olin ihan onnesta mykkyrällä. Elmon eka serti, toivottavasti ei viiminen. Tuomarina oli Elena Ruskovaara. Ryhmäkehässä ei toki enää pärjätty, minähän olin ihan pihallakin mitä siellä pitää tehdä. Yritin vaan kattoa edellä olevasta mallia :D

"Vauhdikas, hyvin maskuliininen. Sopiva luustoinen uros. Jäntevä, solakka runko. Hyvin kulmautunut takaosa, etuosa saisi kulmautua paremmin. Eturinta saisi olla paremmin täyttynyt. Kaulaa saisi olla enemmän. Maskuliininen pää. Reilut huulet. Kantaa itsensä hyvin liikkeessä. Vähän korkea etuaskel, muuten hyvät liikkeet. Käyttää hyvin raajoja liikkeessä. Esitetään hyvin."


                                          Kuva: Ann-Helene Ståhl



Ei kommentteja:

Lähetä kommentti