torstai 22. elokuuta 2013

Elmon ja Manun kesän treenit yhteenniputettuna

Koska päivitykset laahaa jäljessä niin ei mitään mahdollisuutta ruveta treenejä yksitellen käymään läpi. Siispä niputan ne tähän yhteen tekstiin. Eli Activen agitreeneistähän olikin kesätauko kesäkuun puolestavälistä heinäkuun loppuun. Manu ei ole treenannut sillä välin ollenkaan lukuunottamatta springerileirin kertaa, vaan saanut olla ansaitulla tauolla agilitystä. Elmo on ollut kesällä myös KAS:n ryhmässä ja on enempi vähempi treenennut läpi kesän. Elmollahan oli parin kuukauden tauko talvella kun oli joku venähdys tms. toisessa etujalassa. Kesän treenit onkin ollut pelkkää ratatreeniä ulkokentällä ja ilman suurempia epäonnistumisia on molempien treenit sujunu. Toiset treenit paremmin kun toiset mutta kumpaakaan ei voi moittia. Elmolle on työstetty paljon kontakteilta ja kepeiltä jatkoa, ja niiden suorittamista myös ilman palkkaa lopussa. Kovasti on kehitystä tullut. Tai no, taitavastihan se on koko ajan suoriutunut, joten sanotaanko mielummin että ongelmia ei ole ilmaantunut vaikka palkkaa ei aina tulekkaan :)

Tokotreenitkin ollut kesäkuun jälkeen vähällä. Elokuuks ei päästykään ryhmään, kun aikataulut oli niin hankalat. Ens kuussa jatketaan taas toivottavasti. Tai Elmo ainakin jatkaa KAS:n ryhmässä, toivottavasti Manullekin löytyy Activelta sopiva ryhmä, koska aikataulut on edelleen sen verran hankalat kun tokopäivät siellä menee poikien agiryhmien kans samoille päiville + sunnuntaisin, mikä on mulle vähän hankala aika. Niin toivotaan että Manulle löytyis ryhmä joko sunnuntai-illalta tai sit torstailta Elmon agitreenien jälkeen. Päästäis Manun kans tosissaan harjottelemaan AVO liikkeitä, josko vielä tälle vuoteen pääsis kokeeseen! Nyt ollaan välivaiheessa kun ALOssa ei voi enää startata ja AVO on vielä hieman vaiheessa.

Ens viikolla alkaakin agissakin hallikausi taas ja pojilla onkin uudet ryhmät. Elmokin pääsee nyt kilpailevien ryhmään isolle puolelle. Toivottavasti olis mukavat ihmiset ja koirat ryhmissä! Elmon ryhmässä ainakin on yks kiva koirakko. Terkkuja Tiinalle ja Sirille jos luet tätä! Yritän jatkossa päivittää vähän useammin.

Nääh, yritin linkittää tähän Elmon treenivideota kesän treeneistä, mutta empäs osannutkaan sitä hakea facebookista enkä osaa sitä puhelimesta siirtää koneelle.. Ehkä joskus myöhemmin

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti